Το αστυνομικό Δελτίο της Ηπείρου

11:18 15/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

– Σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και είδη ατομικής προστασίας για το προσωπικό παρέδωσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα. Πρόκειται για υλικά πρώτης ανάγκης που θα ενισχύσουν κυρίως τις δυνάμεις που είναι επιφορτισμένες με την φύλαξη των συνόρων. Στο μεταξύ και στο πλαίσιο της εν εξελίξει μεγάλης προμήθειας υλικών της ΕΛΑΣ ανακοινώθηκε ότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου θα ενισχυθεί με πρόσθετο υλικό.

-Συνελήφθη

ημεδαπός σε περιοχή των Ιωαννίνων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Μετά από σχετικό έλεγχο βρέθηκαν πάνω του περίπου 60 γραμμάρια ηρωίνης που σύμφωνα με την Ασφάλεια Ιωαννίνων επρόκειτο να διαθέσει σε χρήστες της πόλης.

-Στα Γιάννενα η αστυνομία συνέλαβε δύο αλλοδαπές οι οποίες από τις αποθήκες ασυνόδευτων δεμάτων του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων παρέλαβαν κούτα που περιείχε πάνω από 3 χιλ πακέτα λαθραία τσιγάρα και άλλα καπνικά προϊόντα. Η μια από τις δυο συλληφθείσες είναι ανήλικη .

-Το Λιμενικό Σαγιάδας εντόπισε και κατέσχεσε σε λιμνοθάλασσα της περιοχής δεκάδες παράνομες θαλάσσιες παγίδες που περιείχαν σημαντική ποσότητα μπλε καβουριών τα οποία απελευθέρωσαν και επαναπόντισαν καθώς ήταν ακόμη ζωντανά

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα