Το «Kosmos Lab» επιστρέφει δυναμικά!

04:36 17/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πείραμα πέτυχε! Το ραδιοφωνικό μουσικό εργαστήριο του Kosmos, όπου οι καλύτεροι Έλληνες παραγωγοί και DJ δημιουργούν κάθε Σάββατο βράδυ τα δικά τους mixtapes, ειδικά για το Kosmos, επιστρέφει από τις 17 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 22:00 στους 93,6 και στους 107,0.

Το Kosmos Lab φιλοξένησε όλα τα Σάββατα του καλοκαιριού δέκα από τους σημαντικότερους Έλληνες παραγωγούς και beatmaker (Blend, RSN, Panama

Cardoon, BnC, Cayetano, Palov κ.ά.). Τώρα επιστρέφει με ακόμη περισσότερα mixtape και DJ set γεμάτα από funk και jazz, tropical και latin, hip hop και cumbia, reggae και electronica.

Oι Timewarp, Mekkas, Digital Alkemist, Marble, Hammond Classics, Larry SKG, George Kelly, Supermario, Papercut και αρκετοί που θα προστεθούν στην πορεία, επινοούν τον ήχο του σαββατόβραδου με δίωρα non-stop set, που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Kosmos.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 10 το βράδυ, ακούστε το mixset του Timewarp.

Ο Τimewarp (κατά κόσμον Άγγελος Στούμπος) είναι μουσικός παραγωγός για περισσότερα από 27 χρόνια, sound και mastering engineer σε παραγωγές άλλων, ενώ έχει παραχωρήσει δικαιώματα της μουσικής του σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Με κομμάτια του να συμπεριλαμβάνονται σε διεθνείς μουσικές συλλογές και βινύλια, κέρδισε επάξια τη συμμετοχή του σε φεστιβάλ του εξωτερικού όπως το Spring Free στην Αυστρία όπου έπαιξε δίπλα στους Gilles Peterson και Quantic Soul Orchestra, στην Κροατία στο San Pelegrino Festival με Dmitri from Paris και Smoove & Turell και Βραζιλία στο Tribe Festival και αμέτρητα guesting σε κλαμπ ανά την Ευρώπη και όχι μόνο. Η μουσική του ταυτότητα γράφει: nu-funk / breaks / dub / nu-disco και freestyle. Το 2004 ίδρυσε την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Timewarp Music με έναν κατάλογο με 170 και πλέον κυκλοφορίες έως τώρα (άλμπουμ, συλλογές, και 7″ βινύλια) και αποτελεί τη στέγη για περισσότερους από 100 μουσικούς παραγωγούς και remixer από ολόκληρο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα