Την τήρηση πρακτικών στη ΔΕΥΑΝΧ ζητά η δημοτική παράταξη “Χίος Μπροστά”

15:02 5/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεν θα συμμετέχει στα επόμενα ΔΣ της ΔΕΥΑΧ ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης “ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”, αν δεν αρχίσουν να τηρούνται ακριβή γραπτά πρακτικά ή ηλεκτρονικά στοιχεία καταγραφής κατά τις συνεδριάσεις.
Στην απόφαση αυτή προχώρησε ο συνδυασμός του κ. Καραβασίλη, μετά την αντιπαράθεση που υπήρξε για το βιολογικό σταθμό της Βολισσού όπου από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ αμφισβητείται για το αν ο εκπρόσωπος της παράταξης ψήφισε ή όχι για το συγκεκριμένο θέμα. Δίνοντας στη δημοσιότητα τα printscreens από

την συσκευή του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Αγιωργούση, που εκπροσωπεί την παράταξη στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝΧ, σημειώνει πως “φαίνεται να δηλώνει επανειλημμένα με γραπτό μήνυμα προς το ΔΣ αδυναμία συμμετοχής και επίσης φαίνεται ο τερματισμός της κλήσης και κατά συνέπεια της συμμετοχής του στην συγκεκριμένη συνεδρίαση”.

“Όσο ο κ. Μυριαγκός θα συνεχίζει τα ψέματα και τις ενέργειες που εκθέτουν και την ΔΕΥΑΧ αλλά και το προσωπικό της, άλλο τόσο εμείς θα ρωτούμε τον κ. δήμαρχο αν συμφωνεί με όλα αυτά, ουσιαστικά καλύπτοντας επικίνδυνα έκνομες πράξεις”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Δημοτική παράταξη “Χίος Μπροστά”.

The post Την τήρηση πρακτικών στη ΔΕΥΑΝΧ ζητά η δημοτική παράταξη “Χίος Μπροστά” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα