Την Πέμπτη το αγροτικό μπλόκο στη Νίκαια. Τη Δευτέρα το πρώτο μπλόκο στο Αργυροπούλι Τυρνάβου.

11:10 20/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο χιονιάς μεταθέτει για λίγες μέρες την κάθοδο των τρακτέρ στην Εθνική οδό, στον κόμβο της Νίκαιας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Λάρισας το μπλόκο θα στηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.
Ήδη, οι αγρότες των Φαρσάλων αποφάσισαν να βγάλουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών τη Δευτέρα 23/1 και στη συνέχεια να «κατηφορίσουν» την Πέμπτη προς Νίκαια.

Οι επίσημες ανακοινώσεις

θα γίνουν αργότερα το μεσημέρι μετά τη σύσκεψη των αγροτών στην Καρδίτσα με τον Βαγγέλη Μπούτα (πρ. Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγρ. Συλλόγων Καρδίτσας, τον Κώστα Τζέλλα (πρ. Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά) κλπ.
Το πρώτο μπλόκο, πάντως, πανθεσσαλικά, θα στηθεί στο Αργυροπούλι Τυρνάβου τη Δευτέρα 23/1 από τους αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου οι οποίοι συντάσσονται με το μπλόκο της Νίκαιας.

Τί θα κάνει το «μπλόκο των Τεμπών»;

Ενωμένοι εμφανίζονται οι αγρότες που «πρωταγωνίστησαν» πέρυσι στο μπλόκο των Τεμπών παρά τις διαφωνίες που υπήρξαν μεταξύ τους το προηγούμενο διάστημα. «Το μπλόκο των Τεμπών θα αντιδράσει, παρά το όσα λέγονται δεξιά και αριστερά. Είμαστε ενωμένοι μπροστά στα προβλήματα και σε ό,τι μας περιμένει. Το Σάββατο στον Πλατύκαμπο συγκαλούμε ανοιχτή σύσκεψη, να έρθουν οι αγρότες, να ακούσουν, να μιλήσουν και όλοι μαζί να αποφασίσουμε πώς, πού και πότε θα κινητοποιηθούμε.» δήλωσε στην ΕΡΤ Λάρισας ο Παναγιώτης Καλογιάννης από τη Χάλκη Λάρισας.
«Το σημαντικότερο πρόβλημα δεν είναι το φορολογικό, αλλά το ασφαλιστικό.» εκτίμησε ο κ.Καλογιάννης.

Keywords
Αναζητήσεις
συσκεψη αγροτων πλατυκαμπο
Τυχαία Θέματα