Την παρέμβαση των αρχών ζητά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για την άγρα πελατών

15:23 20/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

«Το θέμα της άγρας πελατών σε συνδυασμό με την κάκιστη συμπεριφορά των εργαζομένων σε αυτές, καθώς και τις υπερβολικές χρεώσεις προϊόντων και υπηρεσιών, έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις, δημιουργώντας ανεπανόρθωτη ζημία στις επιχειρήσεις και δυσφήμιση για την εικόνα της Ρόδου μας», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γιάννης Πάππου, με επιστολή του προς στις Αστυνομικές Αρχές και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, υποστηρίζοντας πως η έξαρση του φαινομένου λειτουργεί αρνητικά αυτή την κρίσιμη περίοδο για τον τουρισμό.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ζητά

να ενταθούν οι στοχευμένοι και συστηματικοί έλεγχοι, βεβαιώνοντας σχετικές παραβάσεις για την άγρα πελατών και την ορθή λειτουργία καταστημάτων, με σκοπό την προστασία τόσο των επισκεπτών όσο και των κατοίκων του νησιού.
Παράλληλα, ο κ. Πάππου, αναγνωρίζει την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλει εδώ και μήνες σύσσωμο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης που έπληξε τα νησιά και όχι μόνο, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση και τον σεβασμό των παραγωγικών τάξεων στο δύσκολο και επίπονο έργο που επιτελούν.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα