Την Κυριακή ο ημιμαραθώνιος Τύρναβος -Λάρισα

17:10 5/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κάλεσμα στους πολίτες της Λάρισας και του Τυρνάβου και όχι μόνο απεύθυναν οι διοργανωτές του 15 Ημιμαραθώνιου Τύρναβος – Λάρισα που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης οι δήμοι Τυρνάβου και Λάρισας παραχώρησαν σήμερα συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων και αναφέρθηκαν στον αγώνα που αποτελεί πλέον θεσμό για τις δύο πόλεις . Ακόμη, συμμετέχουν, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

Θεσσαλίας, ο Σύλλογος Μαραθονοδρόμων, η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού –Υπεραποστάσεων, ο Σύλλογος Βετεράνων αθλητών στίβου Λάρισας και εθελοντές.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ο αγώνας αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή μας και συγκεντρώνει κάθε χρόνο, ολοένα και περισσότερους αθλητές, ενώ για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιείται ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Για άψογη συνεργασία έκανε λόγο η αντιδήμαρχος Τυρνάβου Φανή Λαγκιόλη –Μπίλιου που ευχαρίστησε τους εθελοντές και τους συλλόγους που συμβάλουν στην άρτια και μεγάλη διοργάνωση ώστε να στεφθεί με επιτυχία.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Γιώργο Κωσταρόπουλο, τον πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλία Καφφέ, πρόεδρο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας Απόστολο Γούλα, πρόεδρο του ΣΕΒΑΣ Παναγιώτη Αγόρου, πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, τον γιατρό του αγώνα Χαράλαμπο Παρίση(διευθυντή του καρδιολογικού τμήματος του στρατιωτικού νοσοκομείου 404) καθώς και την κα. Ε. Καντώνια, εκπρόσωπο της EXALCO που είναι ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης. Η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου θα δοθεί στις 11 στον Τύρναβο και οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στη 1.30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα