Τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά η εξυπηρέτηση πελατών από τα λογιστικά γραφεία

15:03 10/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλειστά από χθες είναι τα λογιστικά γραφεία του νομού Καρδίτσας για τους πελάτες, όπως αποφάσισε ο σύλλογος, και η εξυπηρέτηση θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών οικονομολόγων ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Παπαδημητρίου μιλώντας στο “θεσσαλικό περισκόπιο” ανέφερε, ότι “είναι ο μόνος τρόπος για την προστασία της υγείας όλων από τον κορονοϊό, κάτι που θα πρέπει να γίνει κατανοητό από πελάτες και εταιρείες, ενώ θα πρέπει να δείξουν και υπομονή για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων τους, αφού πλέον και οι υπηρεσίες

που απευθύνονται τα λογιστικά γραφεία λειτουργούν με ηλεκτρονικό τρόπο.“
Σχετική ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα από το διοικητικό συμβούλιο στην οποία μεταξύ άλλων, αναφέρεται, ότι “όλοι υποχρεούνται να δηλώσουν e mail, αλλιώς δε θα εξυπηρετούνται.
Επιπλέον, η παραλαβή εγγράφων θα γίνεται στο γραφείο με παραλαβή στην πόρτα του γραφείου, χωρίς την είσοδο του πελάτη. Αμέσως μετά τα έγγραφα θα τοποθετούνται σε διαμορφωμένα κυτία και θα διατηρούνται σε συγκεκριμένο αποθηκευτικό χώρο για δύο ημέρες και στη συνέχεια θα μπορούν να παραληφθούν από τον αρμόδια υπάλληλο προς επεξεργασία. Ο χώρος και το κτίριο θα απολυμαίνεται διαρκώς. Κατά την παραλαβή των εγγράφων στην πόρτα του λογιστικού γραφείου, θα ενημερώνεται ο λογιστής από τον πελάτη ή τον εκπρόσωπό του, αν κάτι είναι επείγον, ώστε να πράξει ο λογιστής τα δέοντα, πάντα όμως με την απαραίτητη προσοχή.
Αναλογιζόμενοι ιδίως τους συναδέλφους και εργαζόμενους, που ανήκουν στις υγειονομικά ευάλωτες ομάδες, για τους οποίους ουδέν ενδιαφέρον έδειξε η Πολιτεία, είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία των γραφείων μας, στα οποία αυτές τις δύσκολες ώρες βασίζεται η οικονομία της χώρας.
Προστατεύουμε τους γονείς και τα παιδιά μας, προστατεύουμε τους πολίτες”.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα