Τι απαντά ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας στις θέσεις του Γ. Μουλά

18:05 15/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με επιστολή του ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας απαντά στις “επιθέσεις” που δέχεται από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλά αναφορικά με τις θέσεις του στη μονάδα του SRF.

Ο Ι.Σ.Μ. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μουλάς  που είναι και μέλος του συλλόγου, κλήθηκε δύο φορές σε συνάντηση  και εκείνος αρνήθηκε να παραστεί, παρότι ζητούσε δημοσίως απαντήσεις και για τις θέσεις του Συλλόγου στο ζήτημα της χλωρίωσης του νερού των Σταγιατών, θέσεις που ο Σύλλογος είχε δημοσιοποιήσει πολλές φορές.

Ο Ιατρικός Σύλλογος τέλος επισημαίνει ότι

δεν θα ασχοληθεί ξανά με τις απορίες και επιθέσεις του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου  Βόλου και του εύχεται καλή ανάγνωση στα κείμενα των θέσεων του ΙΣΜ.

Η επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Παρά τις επίσημες προσκλήσεις που σας αποστείλαμε να παραστείτε στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, του οποίου (Συλλόγου) είστε μέλος, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, δεν εμφανιστήκατε. Στην πρώτη συνεδρίαση διότι ήσαστε απασχολημένος, όπως μας γνωστοποιήσατε, και στη δεύτερη χωρίς να εξηγήσετε τους λόγους της μη προσέλευσής σας. Οι συγκεκριμένες προσκλήσεις σας εστάλησαν προκειμένου να μας εξηγήσετε τις απόψεις και τις αντιρρήσεις σας όπως εκφράστηκαν με τις επιστολές σας επί των θέσεων του Ι.Σ.Μ. για το εργοστάσιο παραγωγής RDF-SRF και την χλωρίωση των δικτύων ύδρευσης, οι οποίες σας γνωστοποιήθηκαν με την ανοιχτή επιστολή μας την 30η Ιουνίου 2020… Κατόπιν αυτών των επιλογών σας, σας προτείνουμε να διαβάσετε πολλές φορές την επιστολή της 30ης Ιουνίου που σας αποστείλαμε με τις θέσεις του Συλλόγου μας, προκειμένου να τις κατανοήσετε, αφού είναι γραμμένες σε απλή και κατανοητή γλώσσα με βάση την επιστημονική αλήθεια και την κοινή λογική. Πιστεύουμε ότι θα σας λυθούν όλες οι απορίες και θα αντιληφθείτε τις απόψεις του Συλλόγου μας σε σχέση με τα σοβαρά θέματα που θέσατε. Καλό διάβασμα”.

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα