Θρηνούν τα Χανιά τους τρεις νέους που χάθηκαν

08:04 21/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ύστατο χαίρε από εκατοντάδες Χανιώτες στον 35χρονο Μανώλη Τσεπίση που έχασε τη ζωή του μαζί με δύο φίλους του που επέβαιναν με ταχύπλοο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μετά από πρόσκρουση του σκάφους πάνω σε βράχια της περιοχής κοντά στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων.

Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου Μανώλη τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου που είχε κατακλυστεί από κόσμο, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα τελεστεί και η κηδεία των δύο αδερφιών, του 34χρονου Στέλιου και του 32χρονου Κωνσταντίνου

Κωνστανταράκη.

Όπως έγινε γνωστό οι τέσσερις φίλοι είχαν πάει με ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος στην Αγία Ρουμέλη και τη νύχτα, περίπου στη 1:30, μετά από μια στάση στην παραλία Μάρμαρα και κατά την επιστροφή τους στο Λουτρό, από άγνωστη, μέχρι στιγμής αιτία, το σκάφος με μεγάλη ταχύτητα προσέκρουσε σε βράχια στην περιοχή του Φοίνικα.

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τον τρομερό θόρυβο από την πρόσκρουση του σκάφους ενημέρωσαν τις αρχές και στο σημείο βρέθηκν άμεσα άντρες του Λιμενικού, από την Χώρα Σφακίων και στην συνέχεια και πυροσβέστες από το κλιμάκιο Ανώπολης.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των τριών επιβατών και τον σοβαρότατο τραυματισμό του τέταρτου.
Οι διευθύνσεις νυχτερινών καταστημάτων αποφάσισαν ως ένδειξη πένθους ή να μείνουν κλειστά ή να μην παίξουν μουσική ακυρώνοντας τα προγραμματισμένα για χθες, ημέρα της κηδείας του 35χρονου Μανώλη Τσεπίση, live.

Η κηδεία των δυο αδελφών θα γίνει αύριο Δευτέρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά όπου οικογένεια, φίλοι, συγγενείς αλλά και η χανιώτικη κοινωνία θα πει το ύστατο χαίρε στα δύο αδέλφια.
Στη μνήμη των τριών Χανιωτών, αύριο Τρίτη θα διανεμηθεί φαγητό σε συσσίτια από το εστιατόριο Palazzo, σε όλους όσους έχουν ανάγκη, ενώ σήμερα το εστιατόριο θα παραμείνει κλειστό για να μπορέσει το προσωπικό να παρευρεθεί στην κηδεία των δύο αδελφών.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Με Ψήφισμα του ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χανίων αναφέρει οτι «η οικογένεια των οδοντιάτρων του Ν. Χανίων θρηνεί για την πρόωρη απώλεια δύο εκλεκτών μελών της του Στέλιου και του Κων/νου Κωνστανταράκη
Ο Στέλιος στον τομέα της εφυτευματολογίας και ο Κώστας στον τομέα της ενδοδοντίας συνεισέφεραν στην οδοντιατρική κοινότητα των Χανίων με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους. Προπάντων όμως με την ευγενική τους φυσιογνωμία και την ηθική τους προσέγγιση δημιουργούσαν πάντοτε ένα ευχάριστο κλίμα σιγουριάς σε ασθενείς και συναδέλφους.
Η θλίψη για εμάς τους οδοντιάτρους των Χανίων είναι μεγάλη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα