Θρήνος στη Βέροια: 22χρονος σκοτώθηκε κάνοντας νυχτερινό σκι

16:17 25/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες ο αθλητής χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας Άκης Ψωμιάδης την ώρα που έκανε νυχτερινό σκι στα 3-5 Πηγάδια. Ήταν την Τετάρτη το απόγευμα (24 Φεβρουαρίου 2018 ) στις 17.30 όταν ο 22χρονος Άκης Ψωμιάδης πήγε για νυχτερινό σκι στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 πηγάδια στη Νάουσα. Περίπου στις 8.00 το βράδυ που κατέβαινε μία πίστα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε ένα δέντρο που βρισκόταν εκτός πίστας. Στο σημείο

έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του.

Όλο το ελληνικό χάντμπολ είναι συγκλονισμένο από την απώλεια του 21χρονου αθλητή καθώς και η ομάδα του. Στην επίσημη σελίδας της στο facebook έγραψαν οι συναθλητές του «Καλό παράδεισο ‘Ακη, καλό ταξίδι παλικάρι μας. Θρήνος στην οικογένεια μας για τον άδικο χαμό του αθλητή μας ‘Ακη Ψωμιάδη, γιού του παλαίμαχου αθλητή μας Δημήτρη Ψωμιάδη και αδερφού του τερματοφύλακά μας Κώστα Ψωμιάδη».
Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ομάδας χάντμπολ ‘Φίλιππος’ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ. του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη για τον άδικο χαμό του αθλητή ‘Ακη Ψωμιάδη. Ο ‘Ακης Ψωμιάδης «παιδί» του συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής. Ο θάνατος του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος τον σύλλογο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου ‘Ακη Ψωμιάδη. Σε περιπτώσεις σαν κι αυτή δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της τραγωδίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα