Θεσσαλονίκη: Η συναυλία των Dead Can Dance μεταφέρεται στο Θέατρο Γης

17:36 2/6/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Η συναυλία των Dead Can Dance στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 μεταφέρεται στο Θέατρο Γης. Η ανακοίνωση για την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους χιλιάδες fan τους ενώ στο ERT3social είχαμε ήδη αναφερθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο

στη συναυλία.

Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να γνωρίζουν ότι ισχύουν κανονικά, ενώ η προπώληση συνεχίζεται με έντονο ρυθμό. Επίσης το αγαπημένο συγκρότημα θα εμφανιστεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στην Αθήνα.

Την 1η Ιουλίου το δίδυμο των Brendan Perry και Lisa Gerrard θα βρεθεί στο Θέατρο Γης, στα πλαίσια της “A Celebration – Life and Works 1980-2019” περιοδείας τους, η οποία γιορτάζει το σύνολο της πορείας τους στις τέσσερις δεκαετίες της.

Στη διάρκεια αυτού του μακρόχρονου ταξιδιού τους, οι Dead Can Dance έχουν γίνει συνώνυμο ενός ήχου που συγκεντρώνει και αναδεικνύει τις λαϊκές μουσικές παραδόσεις της Ευρώπης. Η δημοφιλία τους ουσιαστικά γέννησε το μουσικό ρεύμα που έπειτα ονομάστηκε “world music” και σημείωσε ευρύτατη επιτυχία, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον του κοινού για αυτή την “ξεχασμένη” μουσική.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση
38 ευρώ
Ταμείο
42 Ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης, Wind.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636489

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα