Θεσσαλία: Αρνητικό το τρίτο τεστ της δικαστικής υπαλλήλου – Η πορεία του κορονοϊού

18:03 7/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Αρνητικό το σημερινό τρίτο τεστ που έκανε δικαστική υπάλληλος που σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ ήταν θετική στο SARS-COVID2. Η υπάλληλος με δική της πρωτοβουλία υποβλήθηκε σε τρίτο τεστ-το πρώτο του ΕΟΔΥ είχε δώσει θετικό αποτέλεσμα, το δεύτερο σε ιδιωτικό εργαστήριο αρνητικό-και το τρίτο ήταν επίσης αρνητικό. Υπενθυμίζεται ότι η ίδια δεν θεωρήθηκε ποτέ θετικό κρούσμα από άλλο φορέα (λίστα Συντονιστικού

Οργάνου Περιφέρειας Θεσσαλίας) πλην του ΕΟΔΥ, ο οποίος επέμενε και έτσι τα δικαστήρια έκλεισαν χθες και σήμερα για απολύμανση. Για την ώρα δεν έγινε ιχνηλάτηση επαφών της υπαλλήλου από τον ΕΟΔΥ.

Στο μεταξύ, δεκαοκτώ κρούσματα καταγράφηκαν από χθες το μεσημέρι μέχρι σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλία εκ των οποίων 10 στα Τρίκαλα, πέντε στη Λάρισα και τρία στην Καρδίτσα.

Ειδικότερα

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν 10 νέα κρούσματα Covid -19.

8 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (03/10/2020) και προέκυψαν πέντε κατόπιν Ιχνηλατήσεως και τρία κατόπιν εξέτασης στο Π.Γ.Ν. Λάρισας ενώ 2 κρούσματα εξετάστηκαν στο Γ.Ν. Τρικάλων κατόπιν συμπτωματολογίας.

 

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 5 νέα κρούσματα Covid -19.

4 κρούσματα εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο και δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης ενώ 1 ακόμη εξετάστηκε στο Γ.Ν. Λάρισας κατόπιν επιστροφής του από το εξωτερικό.

 

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.

Και τα 3 αποτελούν επαφές κρουσμάτων (01/10/2020)-(02/10/2020)-(03/10/2020) και προέκυψαν δύο κατόπιν Ιχνηλατήσεως και ένα κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν. Καρδίτσας

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα