Θεατρικές παραστάσεις στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Λάρισας

09:07 2/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής με στόχο πάντα την αναβάθμιση της λειτουργίας των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου και στα πλαίσια της ψυχαγωγίας, της συναισθηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης των φιλοξενούμενων νηπίων, οργανώνουν δύο (2) παιδικές θεατρικές παραστάσεις στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων, για το έτος 2017.

Οι παραστάσεις θα έχουν παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και θα τις παρακολουθήσουν τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων προσχολικής ηλικίας, από τριών

(3) ετών έως και πέντε (5) ετών. Η κάθε θεατρική παράσταση θα παρουσιαστεί και στους είκοσι έξι (26)Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων , μέσα στο χώρο των Παιδικών Σταθμών. Η μία (1) εκ των παραστάσεων θα πραγματοποιηθεί μέχρι στις 31/07/2017 και η δεύτερη παράσταση θα πραγματοποιηθεί από 1/09/2017 μέχρι 31/12/17.
Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι (θεατρικά εργαστήρια της πόλης μας, επαγγελματίες Δημότες κ.λ.π) να υποβάλλουν πρόταση συνεργασίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής (Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος Όροφος) στην κ. Μπαξεβάνου Σταυρούλα, Διευθύντρια Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής (πληροφορίες στο επίσημο site του Δήμου Λαρισαίων www.larissa-dimos.gr).

Keywords
Τυχαία Θέματα