Θ. Μαργαρίτης: «Υπάρχουν υποψίες ότι η κυβέρνηση κλείνει το μάτι σε συστήματα νέας διαπλοκής» (audio)

14:46 11/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, προφανώς θέλει ρύθμιση. Ωστόσο αυτή δεν πρέπει να γίνει με τη λογική κρατικών και κυβερνητικών παρεμβάσεων», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Ξενοφώντα Ζηκίδη το μέλος της εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Θεόδωρος Μαργαρίτης.

Ο κ. Μαργαρίτης εξήγησε ότι»η ελεύθερη αγορά μπορεί να ρυθμιστεί με βάση κάποιους κανόνες και πως το κριτήριο της ΔΗΜΑΡ είναι να διασφαλιστεί η πολυφωνία. Υπάρχουν

ίχνη, που δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να τεκμηριωθούν, αλλά δημιουργούν υποψίες, ότι η σημερινή κυβέρνηση μάχεται την παλαιά διαπλοκή και κλίνει το μάτι σε υπό διαμόρφωση συστήματα μιας νέας διαπλοκής», τόνισε ο κ. Μαργαρίτης και επιφυλάχθηκε για οριστικά συμπεράσματα όταν θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.

Για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές, o κ. Μαργαρίτης ανέφερε ότι διαφωνεί με την εκτίμηση της Νέας Δημοκρατίας ότι αυτές μπορούν να προέλθουν τον επόμενο χρόνο κάτω από την πίεση των μέτρων.

«Η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο γιατί υπάρχει η κατάρρευση των εσόδων και η υπό εξέλιξη συζήτηση για τα εργασιακά», δήλωσε και επανέλαβε τη θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ΔΗΜΑΡ για τη δημιουργία κυβέρνησης όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων από την υπάρχουσα Βουλή .

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα