Τέταρτος ο Καραλής στον ελληνικό απολογισμό της ημέρας (3/8)

17:50 3/8/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια ανάσα από το βάθρο των νικητών απείχε ο Εμμανουήλ Καραλής στον τελικό του επί κοντώ, στη πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Έλληνας πρωταθλητής ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στο αγώνισμα καθώς πέρασε τα 5.80, δοκίμασε τρεις φορές να περάσει τα 5.87 χωρίς επιτυχία και κατέλαβε την 4η θέση.

Για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου ο Κώστας Δουβαλίδης δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά στα 100μ με εμπόδια. Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε έβδομος στην 5η προκριματική

σειρά με 13.63, η οποία είναι η καλύτερη εφετινή επίδοσή του, και κατετάγη 27ος.

Εκτός ημιτελικών στα 400 μέτρα έμεινε η Ειρήνη Βασιλείου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε πέμπτη στην τέταρτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος με επίδοση 53.16, με αποτέλεσμα να καταταγεί 35η.

Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Τσιάμης καθώς τραυματίστηκε στην πρώτη προσπάθειά του στο β΄ προκριματικό γκρουπ του τριπλούν, η οποία ήταν άκυρη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει και να εγκαταλείψει.

Στην ιστιοπλοΐα, στην 6η θέση της γενικής κατάταξης στα 470, με 66 βαθμούς ποινής, ανέβηκαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε τέταρτο στην ένατη κούρσα και έκτο στην δέκατη και θα συμμετέχει στην αυριανή (4/9, 09:33) κούρσα μεταλλίων, όπου όμως μπορεί να φτάσει μόνο ως την τέταρτη θέση.

Στη 15η θέση της γενικής κατάταξης στα 470, με 114 βαθμούς ποινής, κατετάγησαν οι Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη. Το ελληνικό πλήρωμα ακυρώθηκε στην ένατη ιστιοδρομία και κατετάγη ένατο στην δέκατη, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της κούρσας μεταλλίων.

Τέλος, στη καλλιτεχνική κολύμβηση το ελληνικό Ντουέτο των Πλατανιώτη / Παπάζογλου δεν πήρε μέρος λόγω των κρουσμάτων Covid-19. Το ελληνικό δίδυμο, μετά τη συμμετοχή του στον χθεσινό προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος, δεν μετείχε σήμερα (Τρίτη 3/8) στο Τεχνικό πρόγραμμα και φυσικά ούτε αύριο θα αγωνιστεί στον τελικό.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Τέταρτος ο Καραλής στον ελληνικό απολογισμό της ημέρας (3/8) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα