Τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού στην Καισαριανή και την Ελευσίνα

23:57 28/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζονται από αρκετούς Δήμους οι παρεμβάσεις για τον περιορισμό της πανδημίας και μεταξύ αυτών και τα rapid test σε χώρους που γνωστοποιούνται έγκαιρα ώστε να υπάρξει προσέλευση.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας Καισαριανής, θα διεξαχθούν Covid-19 test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τους δημότες Καισαριανής και των γύρω Δήμων.

Όπως αναφέρει

σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καισαριανής: «Τα test θα γίνουν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν sms στο 13033 με κωδικό 1. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ ή την ταυτότητά τους και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Οι μάσκες προστασίες καθώς και οι αποστάσεις είναι υποχρεωτικές».

Στην Ελευσίνα

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ελευσίνας «σε αγαστή́ συνεργασία με τον Εθνικό́ Οργανισμό́ Δημόσιας Υγείας θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) την:

Κυριακή 31/1 από 10:00 – 15:00 στην Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας και
Δευτέρα 01/2 από 10:00 – 15:00 στο Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας (Αρτέμιδος 3).

Ο εργαστηριακός έλεγχος αφορά σε όλους τους δημότες της Ελευσίνας & της Μαγούλας, οι οποίοι θα προσέρχονται πεζοί στα ανωτέρω σημεία.

Κατά την προσέλευσή σας, θα χρειαστεί:
Να αποστείλετε τον αριθμό 1 στο 13033
Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας

Δεδομένης της επανεκκίνησης της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας, τη μαθητική αλλά και εκπαιδευτική κοινότητα, να προσέλθουν στους χώρους διεξαγωγής των ελέγχων, προκειμένου να εξεταστούν και να διασφαλιστεί η ομαλή επαναφορά στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και η εύρυθμη καθημερινότητα στον Δήμο μας».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα