Τέλος πρώτου ημιχρόνου του τελικού: Ιταλία-Αγγλία 0-1 με γκολ του Σο στο 2ο λεπτό

23:00 11/7/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Πιο ονειρεμένο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να περιμένει η Αγγλία που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του τελικού, όταν από ιδανική σέντρα του Τρίπιερ από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι ο Σο με δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση νικάει τον Ντοναρούμα στην κλειστή του γωνία! (0-1).
Οι παίκτες του Σαουθγκέιτ εχουν μπει πολύ δυνατά στον τελικό, πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό με το πολύ γρήγορο γκολ του Σο και ελέγχουν το παιχνίδι απέναντι στους Ιταλούς που προσπαθούν να αντιδράσουν και να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο. Ωστόσο το πρέσινγκ των

παικτών της Αγγλίας σε όλους τους χώρους δεν αφήνει προς το παρών πολλά περιθώρια στην ομάδα του Μαντσίνι.
Χωρίς κάποια άλλη σημαντική φάση μέχρι το πρώτο ημίωρο του τελικού με τους Ιταλούς να προσπαθούν να ισορροπήσουν στη μεσαία γραμμή, αλλά να μην μπορούν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία των Άγγλων.
Μόλις στο 35΄ η Ιταλία φτάνει με αξιώσεις στα καρέ των Άγγλων με ωραία προσπάθεια του Κιέζα που σούταρε δυνατά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε συρτά έξω από το αριστερό δοκάρι του Πίκφορντ.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΦΙΝΑΛΙΣΤ

Περίπου μιάμιση ώρα πριν από την σέντρα, οι προπονητές των δύο φιναλίστ του τελικού του Euro 2020, o Ρομπέρτο Μαντσίνι της Εθνικής Ιταλίας και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ της Εθνικής Αγγλίας, ανακοίνωσαν τους 11 παίκτες με τους οποίους θα αρχίσουν οι ομάδες τους στο μεγάλο παιχνίδι.

Ιταλία: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Έμερσον, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι, Κιέζα, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Σο, Φίλιπς, Ράις, Τρίπιερ, Μάουντ, Κέιν, Στέρλινγκ

Διαιτητής: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία)
Βοηθοί: Σάντερ φαν Ρέκελ (Ολλανδία), Έρβιν Τσάινστρα (Ολλανδία)
4ος Διαιτητής: Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε (Ισπανία)
Video Assistant Referee: Μπάστιαν Ντάνκερτ (Γερμανία)

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

www.ertnews.gr



Το άρθρο Τέλος πρώτου ημιχρόνου του τελικού: Ιταλία-Αγγλία 0-1 με γκολ του Σο στο 2ο λεπτό εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα