Τελετή ανάληψης καθηκόντων του νέου διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Καραΐσκου

18:11 1/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Η τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας, κ. Βασίλη Καραΐσκου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, χωρίς την παρουσία ωστόσο, του προκατόχου του, αποστρατευθέντα ταξίαρχου, κ. Βασίλη Μαρκογιαννάκη. Στην τελετή, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, το παρών έδωσε και ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, κ. Βασίλης Καραπιπέρης.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Καραΐσκος τόνισε πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο, το γεγονός ότι η ηγεσία του Σώματος του εμπιστεύτηκε τη θέση

του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, με βοηθούς, τους συμμαθητές του στη Σχολή Αξιωματικών, Αστυνομικούς Διευθυντές, κ. κ. Μιλτιάδη Αλεξάκη και Αθανάσιο Καλαμπόκα.

Ευχαρίστησε ακόμα για την παρουσία του τον υποστράτηγο Βασίλη Καραπιπέρη Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, ενώ αναφέρθηκε και στον προκάτοχο του, Βασ. Μαρκογιαννάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν άξιο αξιωματικό και διευθυντή.

Πρόσθεσε πως χάρη στις άοκνες προσπάθειες όλων των προκατόχων του, καθώς και όλων των
αξιωματικών, υπαξιωματικών, αστυφυλάκων και πολιτικών υπαλλήλων,
η Διεύθυνσή βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, έχοντας κερδίσει την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας.

Θέτοντας του στόχους του, ο νέος Διευθυντής υπογράμμισε πως είναι η περαιτέρω θωράκιση του αστυνομικού κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας, καθώς επίσης, η περαιτέρω αναβάθμιση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η εξωστρεφής δράση και συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά του ο κ. Καραπιπέρης ευχήθηκε δύναμη και υγεία στον Διευθυντή και τους δύο υποδιευθυντές, αναφέροντας πως η κοινωνία τους έχει αναθέσει το ευαίσθητο κομμάτι της ασφάλειας. Υπογράμμισε ότι η ασφάλεια είναι το ύψιστο αγαθό και πως καμία παραγωγική δραστηριότητα δεν μπορεί να επιτύχει εάν δεν υπάρχει ασφάλεια.

Ζήτησε απ’ όλους να λειτουργούν ως ομάδα χωρίς έριδες και ευχήθηκε οι διαπροσωπικές σχέσεις να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, καθώς κοινωνία έχει προσδοκίες από αυτούς και δεν πρέπει να τις διαψεύσουν.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα