Τα voucher στο δημοτικό συμβούλιο

09:08 31/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Και ενώ συνεχίζεται από το Δήμο η παραλαβή τωv voucher για την εγγραφή των παιδιών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, το θέμα απασχόλησε και τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τον Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Δεληγιάννη να διαβεβαιώνουν το σώμα πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να ικανοποιηθούν όσο το δυνατό περισσότερες αιτήσεις.

Το θέμα ήρθε προς συζήτηση μετά από σχετική ερώτηση που κατέθεσε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου η οποία και μετέφερε

την αγωνία και τη δυσαρέσκεια πολλών γονιών που τα παιδιά τους μένουν εκτός voucher.
To μέγεθος του προβλήματος αναγνώρισε ο κ. Δεληγιάννης ο οποίος τόνισε πως παρότι φέτος κατατέθηκαν περίπου 500 αιτήσεις περισσότερες σε σχέση με πέρυσι οι θέσεις μειώθηκαν καθώς πλέον διανεμήθηκαν σε επίπεδο Θεσσαλίας. Η παραλαβή των αιτήσεων ολοκληρώνεται την 1η Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των οριστικών πινάκων επιλογής παιδιών.
Ο κ. Δεληγιάννης εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι θα ικανοποιηθεί η πλειοψηφία των παιδιών ενώ κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει με το προσωπικό που θα στελεχώσει τους παιδικούς σταθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα