Τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης επισκέφτηκαν την Αστυνομία

13:23 21/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές επισκέψεις των παιδιών από τα ΚΔΑΠΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο του προγράμματος: «Γνωρίζω τα επαγγέλματα και τους ανθρώπους τους». Αυτή τη φορά τα παιδιά επισκέφτηκαν το Α.Τ Λάρισας όπου τους υποδέχτηκε ο αστυνομικός διευθυντής Κυριάκος Παπαδόπουλος και η υπαστυνόμος Αναστασία Οντου
Πρώτος σταθμός της επίσκεψης, το γραφείο του Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Λοιζου Ποντικίδη(Αστυνομικός Υποδιευθυντής), όπου τα παιδιά ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της αστυνομίας προς τους πολίτες.
Επόμενος σταθμός το Τμήμα Τροχαίας με αφετηρία

το γραφείο του Διοικητή Σεραφείμ Καφετζή (Αστυνόμος Α’) ο οποίος μίλησε στους μικρούς επισκέπτες για την την αναγκαιότητα της τήρησης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας για την αποφυγή ατυχημάτων.
Τελευταίος σταθμός, το νεοσύστατο Τμήμα Άμεσης Δράσης. Ο Διοικητής Δήμος Γεωργαντάς(Αστυνόμος Α’) μίλησε στα παιδιά για τη σημασία και την αναγκαιότητα της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την Ελληνική Αστυνομία.

Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στη ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Γαριτσίου & Λευκίππου – Ροδοπούλειο, τηλ: 2410663085 & 2410661727, ώρες: 09:00π.μ.–03:00μ.μ, καθώς και στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων, τηλ: 2410680205.

Keywords
Τυχαία Θέματα