Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο φεστιβάλ «Ρετρομανία»

09:04 16/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ συμμετέχουν στο φεστιβάλ «Ρετρομανία», που διοργανώνει η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ειδικότερα:

Στις 13:00, στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.
Τραγούδια που έλαμψαν στα πρώτα χρόνια του Φεστιβάλ ερμηνεύουν η Βάσια Ζαχαροπούλου και ο Χρήστος Κεχρής. Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Παγιάτης. Μουσική διεύθυνση: Ανδρέας Πυλαρινός. Τιμές εισιτηρίων: 5 και 7 ευρώΣτις 20:00, στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος», η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα παρουσιάζει ένα γκαλά ελληνικής οπερέτας. Χρυσές επιτυχίες της οπερέτας, που έχουν σφραγίσει το είδος και το πολυπληθές κοινό του, ερμηνεύουν η σοπράνο Μίνα Πολυχρόνου, η μέτζο σοπράνο Ειρήνη Καράγιαννη, ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος και ο μπάσος Γιάννης Γιαννίσης. Μουσική διεύθυνση: Αναστάσιος Συμεωνίδης. Τιμές εισιτηρίων: 10 και 15 ευρώ.Ορχήστρα Σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα Ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Θέατρο Ολύμπια και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα