«Τα έψαλε» το Broadway στον εκλεγμένο αντιπρόεδρο Πενς (video)

16:12 19/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Μπου» η κραυγή αποδοκιμασίας που αντηχούσε από το Broadway και το θέατρο Richard Rodgers της Νέας Υόρκης, καθώς μερίδα των θεατών εκφράστηκε κατά του εκλεγμένου αντιπροέδρου του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικ Πενς, που βρισκόταν στα μπροστινά καθίσματα συνοδευόμενος από την κόρη του.

Tonight, VP-Elect Mike Pence attended #HamiltonBway. After the show, @BrandonVDixon delivered the following statement on behalf of the show.

pic.twitter.com/Jsg9Q1pMZs

Hamilton (@HamiltonMusical) November 19, 2016

Ο ηθοποιός Brandon Victor Dixon, πρωταγωνιστής στο επιτυχημένο μιούζικαλ Χάμιλτον, ενημέρωσε τους θεατές για την παρουσία του αντιπροέδρου, λίγο πριν πέσει η αυλαία, δηλώνοντας μάλιστα «ανήσυχος για το μέλλον».

Ο ηθοποιός κάλεσε επιτακτικά τον Μάικ Πενς «να εμπνευστεί από το έργο που αφορά τη ζωή του ιδρυτή του αμερικανικού έθνους Αλεξάντερ Χάμιλτον και να διαφυλάξει τις αμερικανικές αξίες».

Εξίσου επεισοδιακή ήταν η έξοδος του Μάικ Πενς από την παράσταση, καθώς είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές κυρίως Αφροαμερικανοί, που επανέλαβαν γραμμένο σε πλακάτ, ένα από τα μηνύματα του μιούζικαλ, ότι οι μετανάστες «θα τελειώσουν τη δουλειά».

ΠΗΓΗ:ABCnews

Keywords
Τυχαία Θέματα