Τα δημοτικά σχολεία Ευδήλου και Καραβοστάμου στο 6o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

00:04 20/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου “Κάν’ το ν’ακουστεί 2019” είναι ένας μουσικός διαγωνισμός που για την φετινή 6η του χρονιά έχει τίτλο “Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους” και στόχο την ευαισθητοποίηση στα ανθρώπινα δικαιώματα και την καλλιέργεια στάσεων και δεξιοτήτων στη δημοκρατική συνύπαρξη και το οποίο θα διεξαχθεί στον Βόλο Θεσσαλίας από τις 11 έως τις 13 Απριλίου. Ο διαγωνισμός συνδιοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία «Διαθεματικό Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας European

School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο, την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου. Παίρνουν μέρος 100 σχολεία από όλη την Ελλάδα και μέσα σε αυτά βρίσκονται τα δημοτικά σχολεία Ευδήλου και Καραβοστάμου με τα τραγούδια για τον μεν Εύδηλο “Αγάπα με λιγάκι” (στην κατηγορία τραγούδι στο νούμερο 35) με την Β΄ τάξη και για το Καραβόσταμο συμμετέχουν οι Α και Β τάξεις του Δημοτικού (Τριθέσιο) Σχολείου, με τίτλο “Καραβοσταμοκαμώματα” (στην κατηγορία τραγούδι στο νούμερο 41). Τα τραγούδια είναι δημιουργία της δασκάλας μουσικής κ. Έλενας Πατσά και του δασκάλου κ. Οδυσσέα Αϊβαλή.
Όσοι θέλετε, μπορείτε να ακούσετε και να ψηφίσετε από το διαδίκτυο τα τραγούδια που σας αρέσουν περισσότερο. Η διαδικασία της ψηφοφορίας των ακροατών για το διαγωνισμό ξεκίνησε από τις 15 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 12 Απριλίου 2019, ημέρα της Βράβευσης, στη σελίδα .

The post Τα δημοτικά σχολεία Ευδήλου και Καραβοστάμου στο 6o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα