Τα αποτελέσματα των Σερραίων διαιτητών στα αγωνιστικά τεστ

11:18 23/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Άτυχοι στάθηκαν οι δύο Σερραίοι διαιτητές της Β εθνικής στα αγωνιστικά τεστ που έγιναν την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης.

Ο Απόστολος Τζουμαλάκης και ο Γιάννης Γκουγκούδης δεν κατάφεραν να περάσουν τα τεστ κι έτσι τουλάχιστον για ένα μήνα δεν θα σφυρίζει στη Β εθνική Σερραίος διαιτητής. Οι δύο τους έχουν δικαίωμα να ξανατρέξουν σε ένα μήνα ενώ μπορούν να ορίζονται

σε παιχνίδια Γ εθνικής.

Το Σερραϊκό δίδυμο της Σούπερ Λιγκ Ανανίας Φωτιάδης και Νίκος Κωτούλας πέτυχαν στις αθλητικές δοκιμασίες που διεξήχθησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα και συνεχίζουν να ορίζονται και να διαιτητεύουν παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Οι Βοηθοί διαιτητές της Football League (Νίκος Σάββας, Αναστάσιος Ζιγκερίδης και Βασίλης Καμπούρης) πέτυχαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες και μάλιστα με αξιοζήλευτες επιδόσεις, πράγμα που σημαίνει οτι παραμένουν στην διάθεση της ΚΕΔ.

Στη Γ’ Εθνική κατηγορία ο Σύνδεσμος των Σερρών είχε τρεις επιτυχημένες παρουσίες με την πλειοψηφία των επιτυχόντων να πετυχαίνει επιδόσεις πολύ πάνω από τα όρια της κατηγορίας τους. Δήλωσαν έτοιμοι, έτρεξαν και πέτυχαν στα αγωνιστικά τεστ οι: Διονύσης Στόλης (διαιτητής) και οι δύο βοηθοί Αχιλλέας Αναστασιάδης και Χρήστος Κρυωνάς, οι οποίοι και παραμένουν στην διάθεση της ΚΕΔ. Δύο διαιτητές (Τρακαλιάνης και Τσαπάρας) δεν αγωνίστηκαν καθώς δήλωσαν εγκαίρως το κώλυμα και θα τρέξουν και αυτοί στα επαναληπτικά τεστ σε ένα μήνα περίπου.

Κοντά στους Σερραίους διαιτητές που πήραν μέρος στα αγωνιστικά τεστ στη Μίκρα βρέθηκαν και τα δύο μέλη της Κ.Ε.Δ. Χρήστος Ιωαννίδης και Γιώργος Φωτιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα