Σύσκεψη για το πρόγραμμα Leader

21:08 9/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πορεία υλοποίησης του προγράμματος Leader εξετάστηκε σε συνάντηση που είχαν σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Μανόλης Χνάρης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Αναπτυξιακών Εταιρειών του νησιού.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια σε συνεργασία με τις Αναπτυξιακές Εταιρείες, θα διεκδικήσουν την εξεύρεση πόρων με τρόπο που θα καλύπτει όλες τις εγκεκριμένες επενδυτικές προτάσεις στους τομείς, μεταποίηση,

τουρισμός, βιοτεχνία και υπηρεσίες. Επίσης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των προγραμμάτων δικτύωσης των παραγωγών – μεταποιητών για τη δημιουργία θεματικών δικτύων που αφορούν στους μελισσοκόμους, στους τυροκόμους και άλλους παραγωγικούς κλάδους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι, Γιώργος Μαυρογιάννης, από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, Δημήτρης Παττακός την ΑΚΟΜΜ- Ψηλορείτης, Σοφία Μιχάκη από τον ΟΑΚ και Μιχάλης Κουτάντος, από την Αναπτυξιακή Λασιθίου.

Τα θέματα που εξετάστηκαν θα τεθούν και στην επικείμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ανάμεσα στον κ. Χνάρη και το γενικό γραμματέα, Κώστα Μπαγινέτα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα