Σύσκεψη για το αεροδρόμιο Ρόδου με πρωτοβουλία της Fraport

10:40 14/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ευρεία σύσκεψη για το αεροδρόμιο της Ρόδου, στην οποία θα κληθούν να πάρουν μέρος εκπρόσωποι όλων των τοπικών φορέων, θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Fraport.

Η σύσκεψη προγραμματίζεται συγκεκριμένα για τις 20 Ιουλίου και θα παραστεί σ’ αυτήν η διοικητική ομάδα της Fraport, η οποία θα συζητήσει με τους τοπικούς παράγοντες θέματα που αφορούν την προοπτική του αεροδρομίου και τον προγραμματισμό της εταιρείας.

Η πραγματοποίηση της σύσκεψης έγινε γνωστή μετά από δημοσίευμα του money-tourism στο

πλαίσιο ρεπορτάζ που αφορούσε τα κακώς κείμενα στο αεροδρόμιο.

Για τα κακώς κείμενα (έλλειψη κλιματισμού, τουαλέτες), εκπρόσωπος της Fraport μιλώντας στο money-tourism.gr ανέφερε ότι για τον κλιματισμό θα γίνει ότι είναι ανθρωπίνως και τεχνικά δυνατό, για να βελτιωθεί η υφιστάμενη κατάσταση, ενώ για τις τουαλέτες υποστήριξε ότι είναι εκτός λειτουργίας λόγω της παλαιότητας του εξοπλισμού και στην έλλειψη ανταλλακτικών, αφού η ισραηλινή εταιρία, που τα παρήγαγε, έχει κλείσει. Αυτή τη στιγμή βρέθηκαν τα ανταλλακτικά και στο αμέσως προσεχές διάστημα, θα τοποθετηθούν και θα λειτουργήσουν.

Από τον προσεχή Οκτώβριο, με την ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου, θα γίνουν εκτεταμένες ανακατασκευές, και στα 14 αεροδρόμια που έχει αναλάβει η Fraport, ώστε σε ορίζοντα 48 μηνών, όπως προβλέπει η σύμβαση με το ελληνικό Δημόσιο, να αναβαθμιστούν σοβαρά και να συμβάλλουν στην ανέλιξη του ελληνικού Τουρισμού και στην προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα