Σύσκεψη φορέων της Μαγνησίας για την στήριξη της τοπικής οικονομίας – Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας

18:02 14/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύσκεψη φορέων πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη 13 Μαΐου) στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, με βασικό θέμα συζήτησης την υποστήριξη και προώθηση της αγοράς και της οικονομίας του Νομού Μαγνησίας. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου και των δύο τοπικών Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων (ΟΕΒΕ) και συζήτησαν, αφενός την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ξαφνικά ο κόσμος των επαγγελματιών καθολικά, λόγω κορωνοϊού και αφετέρου οι δράσεις που πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν και να έχουν μια διάρκεια, ώστε να τονωθεί η τοπική οικονομία.

Κοινή

γνώμη και απόφαση όλων ήταν η συνεργασία και η δημιουργία μιας κοινής διαφημιστικής καμπάνιας με στόχο την υπεράσπιση και κινητοποίηση της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσα από την ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού.
Η διαφημιστική καμπάνια θα λάβει μέρος σε όλες τις μορφές των ΜΜΕ, ηλεκτρονικά, έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο, social media (π.χ. Facebook) και θα αφορά όλο το Νομό Μαγνησίας συμπεριλαμβανομένων των Βορείων Σποράδων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται για την πρωτοβουλία τα εξής:
“Αυτή είναι η πλευρά των φορέων που τώρα πρέπει δράσουν ενωμένοι και στοχευμένα με κοινό σκοπό την στήριξη της τοπικής οικονομίας. Από την άλλη οι καταναλωτές πρέπει να σκεφθούν και να σεβαστούν τους τοπικούς επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους, παραγωγούς και τους εργαζόμενους και να συμβάλλουν στην δημιουργία ενός ομαλού κύκλου ροής των χρημάτων εντός του Νομού Μαγνησίας”.

Στην σύσκεψη την ΟΕΒΕΜ εκπροσώπησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Λαλίτσας, η Γεν. Γραμματέας Δωροθέα Καναβιτσά, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Νικόλαος Πλουμιστός και ο Ταμίας Ιωάννης Φόβος. Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μαγνησίας παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο Γεν. Γραμματέας Βασίλειος Ζαχείλας, ο Β’ Αντιπρόεδρος Αριστείδης Σαββάκης και ο Οικονομικός Επόπτης Νικόλαος Αγγελέτος. Την ΟΕΒΕ Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Τσουράπας, ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Θεοχάρης και η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Βασιλική Κοντοχρήστου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα