Συσκέψεις και συλλαλητήριο με τρακτέρ στα Φάρσαλα

11:35 10/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζονται οι συσκέψεις της ΕΟΑΣΝΛ σε περιοχές του Νομού Λάρισας με σκοπό την ενημέρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων ενόψει των κινητοποιήσεων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας σκοπός αυτών των ενημερώσεων είναι η αγωνιστική απάντηση στις πολιτικές που μειώνουν το εισόδημα των αγροτών, τους οδηγούν στην φτώχεια και τον αφανισμό.

Ήδη, συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν στα Φάρσαλα και την Νίκαια με διεξοδικό

διάλογο για τα μέτρα και τις διεκδικήσεις των αγροτών.

Στα Φάρσαλα στην σύσκεψη των Αγροτικών Συλλόγων αποφασίστηκε να διοργανωθεί συλλαλητήριο από την Ομοσπονδία με τρακτέρ στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί. Προηγήθηκαν συλλαλητήρια στον Τύρναβο και στην Αγιά.

Στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου η ΕΟΑΣΝΛ καλεί του Αγροτικούς Συλλόγους και τις Επιτροπές αγώνα στα χωριά να εντείνουν τις προσπάθειες τους για μαζική και μαχητική συμμετοχή, «ώστε να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η πολιτική της καταστρέφει και δεν θα περάσει».

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νίκαιας στην σύσκεψη που πραγματοποίησε αποφάσισε από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να βγουν τρακτέρ στις πλατείες των χωριών και ανάλογα θα αποφασίσει την παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα.

Οι συσκέψεις συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες και θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω περιοχές:

Τετάρτη 10/1 στις 6.30μμ στον Πλατύκαμπο στην αίθουσα του Συνεταιρισμού

Πέμπτη 11/1 στις 7μμ στην Τερψιθέα στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Παρασκευή 12/1 στις 6.30μμ στον Τύρναβο στο Εμμανουήλειο.

Κυριακή 14/1 στις 11 το πρωί στον Κυπάρισσο στο καφενείο Καπαετάνιος.

Δευτέρα 15/1 στις 9 το βράδυ στην Τσαριτσάνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα