ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: Στηρίξτε τα καταστήματα της γειτονιάς

21:20 16/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την στήριξη της τοπικής αγοράς και των καταστημάτων της γειτονιάς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Λέσβου ως μια κίνηση “που δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή που επιβάλλεται να δείξουμε σε αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο.”

Σε ανακοίνωσή του τονίζει: “Την περασμένη Δευτέρα οι περισσότερες εμπορικές επιχειρήσεις της Λέσβου άνοιξαν στο πλαίσιο των μέτρων χαλάρωσης. Έχοντας δεχτεί μεγάλη πίεση με το, σχεδόν, δίμηνο κλείσιμο τους λόγω της πανδημίας, οι εμπορικές επιχειρήσεις κάνουν τα πρώτα τους

βήματα σε ένα άγνωστο παρόν και μέλλον.

Χωρίς να υπάρξει στήριξη από πλευράς κυβέρνησης και χωρίς κάποιο στρατηγικό σχέδιο που θα μπορεί να δώσει προοπτική στη λειτουργία τους, οι τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στη Λέσβο ξεκινούν έναν αγώνα επιβίωσης.

Η στήριξη των τοπικών εμπορικών καταστημάτων από όλους μας είναι μια κίνηση που δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή που επιβάλλεται να δείξουμε σε αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο.

Στηρίζοντας την τοπική αγορά, στηρίζοντας τα καταστήματα της γειτονιάς μας, στηρίζουμε την τοπική κοινωνία και όλους μας!”

The post ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: Στηρίξτε τα καταστήματα της γειτονιάς appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα