ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Δεν ευθύνεται το κόμμα για όσα κάνει ο κ. Κόκκαλης

22:02 6/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ως ασύμμετρη συμπεριφορά χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε σχετική ανακοίνωση του, την προσπάθεια του βουλευτή του κόμματος στη Λάρισα κ. Β. Κόκκαλη «να εμφανίσει, από το πουθενά, αντιπαράθεση προσωπικού χαρακτήρα με τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Λάρισας, σ. Βασ. Ζωγράφο, ενώ ήταν ήδη γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου»

Στην ακακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, επισημαίνονται τα εξής: «Συμπεριφορά

που δεν είναι συμβατή με το αξιακό φορτίο της συλλογικής αντίληψης αλλά και το πλαίσιο συλλογικών δράσεων και πρακτικών που διέπουν την πολιτική μας διαδρομή. Μια διαδρομή με ξεκάθαρες θέσεις αλλά και αγώνες στήριξης των δικαιωμάτων, ιδιαίτερα των δικαιωμάτων των εργαζόμενων που έχουμε μάθει να τα υποστηρίζουμε και «διά του παραδείγματος».
Τα εργατικά δικαιώματα είναι για μας αδιαπραγμάτευτα, κατανοούμε όμως, πως από την πλευρά του ήταν λογικό να περιμένει τις εξελίξεις, μετά το «νομικό αδιέξοδο» στο οποίο και ο ίδιος υποστηρίζει οτι βρέθηκε. Έτσι, ο σ. Ζωγράφος με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε (εκφράζοντας, ως συντονιστής, τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Λάρισας), στη λογική να λήξει το θέμα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που επιβάλλει την αποκατάσταση της εργασιακής σχέσης της πρώην υπαλλήλου του γραφείου του κ. Κόκκαλη.
Πιστεύουμε πως ο βουλευτής θα διαχειριστεί ένα θέμα που αφορά τον ίδιο και την πρώην συνεργάτιδά του, όπως οι διαχρονικοί αγώνες των μελών αλλά και οι πρόσφατες πολιτικές του κόμματος επιβάλλουν και αναδεικνύουν τη φυσιογνωμία της αριστεράς».

www.ert.gr

Keywords