Συνεχίζουν τον αγώνα οι συμβασιούχοι στους ΟΤΑ της Λάρισας

13:21 23/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στον τομέα της Καθαριότητας στη Λάρισα, οπότε και θα συναποφασίσουν για την συνέχιση των κινητοποιήσεων τους. Σήμερα το δημαρχείο της Λάρισας, παρέμεινε κλειστό σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον αγώνα των εργαζομένων, ενώ πραγματοποιήθηκε και ενημερωτική συγκέντρωση του Συλλόγου Εργαζομένων έξω από το δημαρχείο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ζ. Γκαραλιάκος, ενημέρωσε τους συμβασιούχους

ότι οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και ότι συνεχίζεται η κατάληψη στο δημοτικό αμαξοστάσιο μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη.

Μέχρι να λήξουν οι κινητοποιήσεις η αποκομιδή απορριμμάτων γίνεται με προσωπικό ασφαλείας από σημεία όπως τα νοσοκομεία της πόλης και οι παιδικοί σταθμοί. Ο κ. Γκαραλιάκος έψεξε παράλληλα καταστηματάρχες της Λάρισας, οι οποίοι φόρτωσαν σε φορτηγό σκουπίδια από κεντρικό σημείο της πόλης, υπογραμμίζοντας ότι η μεταφορά των απορριμμάτων θα πρέπει να γίνεται με κλειστά φορτηγά και όχι να αδειάζονται όπως – όπως οι κάδοι στο οδόστρωμα και στη συνέχεια να γίνεται μεταφόρτωση των απορριμμάτων με τα χέρια. Το πρόβλημα με τα σκουπίδια στους δρόμους της Λάρισας πάντως, μέρα με τη μέρα αυξάνεται και η δημοτική αρχή συνιστά να μην βγάζουν οι πολίτες τα απορρίμματά τους στους κάδους.

Ο Δήμος Τυρνάβου
Ο Δήμος Τυρνάβου συμπαρίσταται στον αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα προκειμένου να υπάρχει μόνιμη και σταθερή εργασία για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα