Συνεχίζονται τα πυρά της αντιπολίτευσης κατά του Δημάρχου Ελασσόνας για τον απολογισμό

09:31 1/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στον απόηχο του απολογισμού των πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής Ελασσόνας τις περασμένες ημέρες από το Δήμαρχο Νίκο Ευαγγέλου, συνεχίζονται οι αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης για τον απολογισμό και τα λεγόμενά του.
Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βασίλης Βαρνάς, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε προχωρήσει σε νέα καταγγελία, αυτή τη φορά, πως ειδική συνεργάτης του Δημάρχου δεν παρουσιάζεται στην δουλειά της και στη θέση της εργάζεται ο σύζυγός της, με επιστολή του αφήνει αιχμές για

την παρουσίαση του έργου του κ. Ευαγγέλου αλλά και τη συμμετοχή του κόσμου.
«Μπροστά σε μόλις μερικές δεκάδες παρευρισκομένων (ευτυχώς υπήρχαν και οι επίσημοι προσκεκλημένοι διαφορετικά θα λογοδοτούσε στους συνεργάτες του) ο δήμαρχος Ελασσόνας παρουσίασε το πλούσιο (!) έργο του»… «μεταξύ αυτών οι συντηρήσεις δρόμων, οι κρουνοί στα νεκροταφεία , το κόψιμο χόρτων, το καθάρισμα των χώρων γενικότερα , οι επισκευές πεζοδρομίων, η σήμανση και τόσα άλλα…αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Βαρνάς .
«Ο κ. Ευαγγέλου βάπτισε το κρέας ψάρι και ζήτησε το χειροκρότημα του λιγοστού κοινού για διανοίξεις δρόμων, ελαιοχρωματισμούς σχολείων (!) και άλλων παρόμοιων αυτονόητων εργασιών που κατά καιρούς πραγματοποιεί ο κάθε δήμος.
Για την ταμπακιέρα φυσικά κουβέντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα