Συνεχίζονται οι Νύχτες Γαλλόφωνου Κινηματογράφου στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας

14:40 7/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι βραδιές γαλλόφωνου κινηματογράφου στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου συνεχίζονται την ερχόμενη Πέμπτη 10 του μηνός στις 9 το βράδυ, με τη βραβευμένη κωμωδία του Bertrand Tavernier “Quai d’Orsay” με τους Raphaël Personnaz, Thierry Lhermitte Niels Arestrup, Julie Gayet, Anaïs Demoustier, Thierry Fremont, Jane Birkin κ.ά.
Η προβολή της ταινίας είναι προσφορά της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα

και του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, και υλοποιείται με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου και του Αναψυκτηρίου-Καφέ του Διαχρονικού Μουσείου.

Πριν από την προβολή, και συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα, αρχαιολόγοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας θα ξεναγήσουν το κοινό στη σπουδαία περιοδική έκθεση με τίτλο «Ειδώλιο», που φιλοξενείται στο Μουσείο. Την ξενάγηση θα συνοδεύει μουσικά η βιολονίστρια Φωτεινή Γράμψα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας. Η συμμετοχή στην ξενάγηση θα γίνει με το εισιτήριο του μουσείου.

Λόγω της εφαρμογής των οδηγιών ασφαλούς διεξαγωγής θεαμάτων ο αριθμός θέσεων θα είναι περιορισμένος. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 2413508252 και ώρες: 10.00-14.00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα