Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κομμάτων για το «Hotspot για Έλληνες»,

13:06 3/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την παρέμβαση της κυβέρνησης ζητούν σήμερα η Νεα Δημοκρατία και το ΚΚΕ καθώς συνεχίζεται η κατάληψη του χώρου στο Βοτανικό που προορίζεται για την κατασκευή τεμένους.

Η Νεα Δημοκρατία, δια του εκπροσώπου της , Γ. Κουμουτσάκου τονίζει ότι «Σε καμιά δημοκρατική χώρα δεν είναι νοητή η απουσία του Κράτους, του νόμου και της τάξης από οποιαδήποτε περιοχή ή γειτονιά. Είτε αυτή λέγεται Εξάρχεια, είτε λέγεται Βοτανικός. ‘Αβατα για την Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι ανεκτά. Καμία μορφή βίας δεν είναι ανεκτή», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της

ΝΔ και πρόσθεσε: «Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είτε στρέφονται εναντίον του Κράτους, είτε επιχειρούν να το υποκαταστήσουν.

Το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι «Η κατάληψη του χώρου που προορίζεται για την κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό από ακροδεξιά, φασιστικά στοιχεία και τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, συνεχίζεται εδώ και τέσσερις μήνες με την ανοχή της κυβέρνησης και του δήμου της Αθήνας, παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ στο δημοτικό συμβούλιο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση:Βοτανικός: Κατάληψη στον χώρο όπου θα ανεγερθεί το τέμενος – Αντιδράσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα