Συνεχίζει την επίθεση κατά Ομπάμα ο Τραμπ

19:31 5/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθεί αν ο Μπαράκ Ομπάμα είχε ζητήσει να παγιδευτούν τηλέφωνα του Τραμπ ζητά ο Λευκός Οίκος από το Κογκρέσο. Με νέο τουίτ ξαναχτυπά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, στοχοποιώντας τον Μπαράκ Ομπάμα για επαφές με τους Ρώσους.

Ο Τραμπ κατηγορεί τον Ομπάμα ότι παρακολουθούσε τα τηλέφωνά του πριν τις εκλογέςΑποδείξεις ζητούν Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές

Με ένα νέο τουίτ επιτίθεται ο Ντόναλντ Τραμπ στον Μπάρακ

Ομπάμα, ανταποδίδοντας τις κατηγορίες για μυστικές επαφές του επιτελείου του με τη Μόσχα: «Ποιος είπε κρυφά στον Ρώσο πρόεδρο: «Πες στον Βλαντιμίρ ότι μετά τις εκλογές θα έχω περισσότερη ευελιξία;»»

Who was it that secretly said to Russian President, "Tell Vladimir that after the election I'll have more flexibility?" @foxandfriends

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 5, 2017

Αποδείξεις για τις σοβαρότατες κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος με σειρά από τουίτ κατά του προκατόχου του, ζητούν ακόμη και Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές.

«O πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ισχυρίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών διέταξε να γίνουν τηλεφωνικές υποκλοπές κατά την προεκλογική εκστρατεία πέρυσι. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, αλλά εάν είναι αλήθεια, θα ήταν το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο από το Γουοτεργκέιτ», είπε ο Λ. Γκράχαμ, Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, ακόμη και ο Λευκός Οίκος ενημερώθηκε από το τουίτερ για τις «υποκλοπές του Ομπάμα», ενώ σύμφωνα με το CNN, πηγή του Ντόναλντ Τραμπ ήταν ένας ακροδεξιός ραδιοφωνικός παραγωγός και ο ακροδεξιός ιστότοπος Μπρέιτμπαρτ.

Την οργή του Τραμπ προκάλεσε η επισκίαση της παρθενικής ομιλίας του στο Κογκρέσο από την αυτοεξαίρεση του Αμερικανού υπουργού Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς από οποιαδήποτε έρευνα του FBI για την εμπλοκή της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές.

Πηγή: ΕΡΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα