Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

18:05 31/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Tα αιτήματα για άμεση πρόσληψη προσωπικού και προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας έθεσαν εκ νέου στη διοίκηση οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της Πανελλαδικής κινητοποίησης, που είχε κηρύξει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών και άλλα συνδικάτα.

Ο Σύλλογος έθεσε ξανά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και ο Σαμιακός λαός.

Ζήτησαν την άμεση προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας, κυρίως σε γάντια, την στελέχωση του Νοσοκομείου με προσωπικό σε όλους τους κλάδους και σε όλες τις ειδικότητες, την χορήγηση κανονικών

αδειών στους εργαζόμενους, στους υγειονομικούς οι άδειες των οποίων έχουν ανασταλεί εδώ και μήνες. Επίσης απαίτησε ο Σύλλογος να γίνουν προσλήψεις, να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να λειτουργήσουν τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Σάμου.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο από την πλευρά της Διοίκησης δεν υπήρξε καμία δέσμευση. Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου προετοιμάζεται για την 24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία στις 16 Φεβρουαρίου, με κύρια αιτήματα, ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, την προστασία της υγείας των εργαζομένων και του λαού, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

 

 

 

The post Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνάντηση, Συλλόγου Εργαζομένων, Διοικητή, Γενικού Νοσοκομείου Σάμου,synantisi, syllogou ergazomenon, dioikiti, genikou nosokomeiou samou