Συμμετοχή, για πρώτη φορά, του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών του Α.Π.Θ. στην Απολογιστική Εκδήλωση για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών

13:59 24/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών του Α.Π.Θ. συμμετείχε για πρώτη φορά στην Απολογιστική Εκδήλωση για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης φοιτητών/τριών του Α.Π.Θ., για το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016, η οποία υλοποιείται κάθε χρόνο από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Α.Π.Θ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν με αναμνηστική πλακέτα από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, 39 Φοιτητές/-τριες και 39 Επόπτες Φορέων Υποδοχής από τα 39 Τμήματα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών

βραβεύτηκε ως φορέας υποδοχής, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ). Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Ιλανίδης Νικόλαος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Σερρών, ως Επόπτης του Φορέα Υποδοχής.

Από την πλευρά των φοιτητών/τριών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα βραβεύτηκε η κ. Πεπονίδου Δέσποινα με βάση την υψηλότερη βαθμολογία και την άριστη αξιολόγηση από το φορέα υποδοχής.

Ο πρόεδρος του Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών, Καθηγητής κ. Κέλλης Ελευθέριος συνεχάρη την Κ.Ε.ΔΗ. Σερρών για την άμεση ανταπόκρισής της σε θέματα που αφορούν στο Πρόγραμμα, αλλά και την ουσιαστική καθοδήγηση που παρείχε στους φοιτητές/τριές μας στο πλαίσιο του Προγράμματος, τη φοιτήτρια κ. Πεπονίδου Δέσποινα για την επιτυχία της, και την επιστημονικά υπεύθυνη του Προγράμματος για το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών κ. Ερμιόνη Καταρτζή, Επίκ. Καθηγήτρια του Τμήματος.

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης, τον ιδρυματικά υπεύθυνο του Προγράμματος κ. Αντώνιο Κορωναίο, Αναπλ. Καθηγητή, Τμήματος Γεωλογίας του Α.Π.Θ., καθώς και τους/τις συνεργάτες/ιδες του στο γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Α.Π.Θ., για την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, αλλά και για την άριστη συνεργασία τους με το Τμήμα.

Φωτογραφία 1. Η απονομή της αναμνηστικής πλακέτας από τον Πρύτανη του Α.Π.Θ. κ. Περικλή Μήτκα, στον κ. Ιλανίδη Νικόλαο, Επόπτη της Κ.Ε.ΔΗ. Σερρών για το Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα