Συγκίνηση και αναμνήσεις από το ποδόσφαιρο στις Σέρρες

13:50 29/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού με τον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Σερρών έκοψαν τη βασιλόπιτα τους με ευχές για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία με τα χρώματα του Πανσερραϊκού, από την πρώτη γενιά της εποχής του 1964 μέχρι και τα τελευταία χρόνια ξανασυναντήθηκαν και θυμήθηκαν παιχνίδια και ωραίες στιγμές. Από την πλευρά τους οι προπονητές που έχουν στα χέρια τους τα ταλέντα που αποτελούν το μέλλον του Σερραϊκού ποδοσφαίρου ευχήθηκαν αυτό να έχει ανοδική πορεία

μέσα στο 2019. Όλοι τους βέβαια, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, παράγοντες ποδοσφαίρου (την Ε.Π.Σ. Σερρών εκπροσώπησε ο πρόεδρος Αθανάσιος Χατζηπαντελής), προπονητές και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ένωσαν τις ευχές τους να δει ο Νομός Σερρών τον Πανσερραϊκό και πάλι στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον έφορο του τμήματος Νίκο Κατσαβάκη και τον προπονητή Ηλία Εγγονίδη.

Η βράβευση του Παύλου Δερμιτζάκη από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιο Χατζηπαντελή

Καλεσμένος των διοργανωτών ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν του Α.Ο. Καβάλας Παύλος Δερμιτζάκης που βραβεύτηκε για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ. Σωτήρης Δεληκάρης και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ και του Πανσερραϊκού Γιάννης Αντωνιάδης.

Η βράβευση του Άκη Άγγου από τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη

Ξεχωριστές βραβεύσεις έγιναν σε τέσσερις ποδοσφαιριστές που αν και πέρασαν τα χρόνια συνεχίζουν να αγωνίζονται στα γήπεδα, τον Άκη Άγγο και τον Σάκη Αβραμίδη (πρώην παίκτες του Πανσερραϊκού που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονται στην Α.Ε. Χρυσού), έναν από τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία του Πανσερραϊκού, τον Νίκο Γανίκα που στα πενήντα του συνεχίζει να πετυχαίνει γκολ με τον Ολυμπιακό Λευκώνα και τον Χρήστο Λεωνίδα που είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στο Νομό Σερρών. Και οι τέσσερις διακρίνονται για το ήθος τους και την αγωνιστικότητα τους και «κοσμούν» εδώ και χρόνια τα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Η βράβευση του Χρήστου Λεωνίδα από τον Δήμαρχο Ηράκλειας Κλεάνθη ΚοτσακιαχίδηΗ βράβευση του Σάκη Αβραμίδη από τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά Σερρών Δημήτρη ΝόταΗ βράβευση του Νίκου Γανίκα από τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη ΧατζημαργαρίτηΟ προπονητής του Πανσερραϊκού Ηλίας Εγγονίδης πήρε το κομμάτι του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού ΣερρώνΟ πρώτος αρχηγός στην ιστορία του Πανσερραϊκού Θόδωρος Φραγγόπουλος πήρε το κομμάτι των παλαιμάχωνΤο μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Σερρών Τάσος Χιντερίδης πήρε το κομμάτι της Ε.Π.Σ. ΣερρώνΟ Χρήστος Ιωαννίδης πήρε το κομμάτι των Σερραίων διαιτητώνΟ πρόεδρος του Αστέρα Νεοχωρίου Αλέξανδρος Χριστοδούλου πήρε το κομμάτι της Επίλεκτης κατηγορίαςΟ πρόεδρος του ΠΟΣ Σάκης Πασχαλίδης πήρε το κομμάτι των υποδομών και των ακαδημιών του Νομού

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα