Συγχαρητήρια από Α. Τσίπρα και Κυρ. Μητσοτάκη για την εκλογή Μέρκελ

12:07 25/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα συγχαρητήριά τους για την εκλογική νίκη της Άνγκελα Μέρκελ, εξέφρασαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην Άνγκελα Μέρκελ

για την εκλογή της.

Συγχαρητήρια στην Άν. Μέρκελ για την νίκη της στις Γερμανικές εκλογές. Η αλληλέγγυα & δημοκρατική Ευρώπη είναι σήμερα πιο σημαντική και 1/2

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) September 24, 2017

αναγκαία από πότε. Όσοι πιστεύουμε σε αυτήν οφείλουμε, παρά τις διαφορές, να εργαστούμε μαζί για την εμβάθυνση & διεύρυνση των ευρ.αξιών 2/2

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) September 24, 2017

Η αλληλέγγυα και δημοκρατική Ευρώπη είναι σήμερα πιο σημαντική και αναγκαία από πότε. Όσοι πιστεύουμε σε αυτήν οφείλουμε, παρά τις διαφορές, να εργαστούμε μαζί για την εμβάθυνση και διεύρυνση των ευρωπαϊκών αξιών.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης απέστειλε επιστολή στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, όπου τη συγχαίρει για την τέταρτη συνεχόμενη εκλογική της επικράτηση. Αναφέρει επίσης, ότι πλέον δημιουργείται ένα παράθυρο ευκαιρίας για τολμηρές αλλαγές στην Ευρώπη. Αλλαγές που θα αφορούν τη ζωή και την ασφάλεια των πολλών, έτσι ώστε να μην υπάρχουν πολίτες που μένουν στο περιθώριο.

Σχετική είδηση: A. Μέρκελ: Τέταρτη θητεία, αλλά με μεγάλες απώλειες (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα