Στον τελικό η ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών

17:56 15/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Σερραϊκού ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να γράψει η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών που προκρίθηκε σήμερα στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων κερδίζοντας με σκορ 3-1 την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Οι ταλαντούχοι παίκτες της Ε.Π.Σ. Σερρών έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και πήραν δίκαια και παλικαρίσια την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουν στις 22 Απριλίου

στην Αθήνα την Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.

Κέρδισαν όταν έπαιξαν σαν… Σέρρες

Το ξεκίνημα του αγώνα που έγινε στο ΕΑΚ Βόλου δεν ήταν καλό για τους Σερραίους που αιφνιδιάστηκαν από τους Αχαιούς και βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Στο 4ο μόλις λεπτό ο Σταθόπουλος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος και με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 19ο ο Παναγιώτης Σιψής (Νίκη Χριστός) με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σερραίοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο πήραν το προβάδισμα στο σκορ (2-1) στο 51ο και πάλι με τον Παναγιώτη Σιψή και στο 69ο ο Γιάννης Φάκης (ΠΟΣ 2000) με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ζαχαρίας Καφτάνης: «Τα παιδιά έβγαλαν ψυχή»

Ο προπονητής που οδήγησε την Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Σερρών στον τελικό του πρωταθλήματος, ο Ζαχαρίας Καφτάνης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην ΕΡΤ Σερρών: «Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά και το Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, ανταμείβεται η προσπάθεια τους και θα επιδιώξουμε όλοι μαζί στον τελικό ανάλογο αποτέλεσμα». Για το παιχνίδι ο Ζαχαρίας Καφτάνης είπε:«Στην αρχή ξεκινήσαμε μουδιασμένα, υπήρχε άγχος στα παιδιά και το πληρώσαμε στο 1ο 10λεπτο που δεχθήκαμε ένα γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα συνήλθε, έβαλε τη ψυχή της και σταδιακά ανεβήκαμε, περάσαμε το κέντρο, ισοφαρίσαμε και πήγαμε το παιχνίδι στα ίσα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε η ψυχολογία πάρα πολύ και καταφέραμε να επικρατήσουμε κατά κράτος και στο κέντρο και σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα με τη σωστή οργάνωση των παιδιών να πετύχουμε το δεύτερο γκολ, χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες να κάνουμε νωρίτερα τα 3-1 και με ανεβασμένη τη ψυχολογία κάναμε στο τέλος και το 3-1». Για την αντίπαλη ομάδα ο προπονητής της Ε.Π.Σ. Σερρών είπε: «Ήταν μια δυνατή ομάδα με πολύ καλά στοιχεία αλλά τα παιδιά έπαιξαν με ψυχή και δεν μπορούσε τίποτα να τους σταματήσει».

Ε.Π.Σ. Σερρών (Καφτάνης) Μαδένης, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος, Δήμος, Αναγνωστάκης, Θεοδωρίδης, Γιαξής, Αραμπατζής, Φάκης, Σιψής και Κιουτσεκτσίδης

Αγωνίστηκαν και οι Κλειτσιώτης, Νέος και Αποστολόπουλος.

Στην αποστολή ήταν και οι Μαϊκόπουλος, Γκαϊδατζάκης, Ηλιάδης, και Αναγνωστίδης.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Σερρών με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Χατζηπαντελή βρέθηκαν στο Βόλο κοντά στην ομάδα Νέων και πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό.

Πολλοί προπονητές στις εξέδρες όπως ο Τόνι Σαβέβσκι, ο Κώστας Λαγωνίδης κ.α.

Οι γονείς των παιδιών δημιούργησαν ξεχωριστή εξέδρα και ήταν ο 12ος παίκτης της Σερραϊκής ομάδας.


Keywords
Τυχαία Θέματα