Στον Αντιπεριφεριάρχη σήμερα οι μαθητές του ΕΠΑΛ Πλατανιά

06:58 5/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις του αποφάσισε το μαθητικό συμβούλιο του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Πλατανιά.

Σήμερα, στις 10:30 το πρωί, αντιπροσωπεία του σχολείου θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό των μαθητών έχει βρεθεί τόσο ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, όσο και ο Διευθυντής του σχολείου, Γιάννης Δαράκης. Αιχμή του δόρατος των κινητοποιήσεων είναι η μη έγκριση πέντε τμημάτων ειδικοτήτων, με αποτέλεσμα 40 μαθητές να βρεθούν σε αδιέξοδο.

Σε σχετική ανακοίνωση

αναφέρεται:

Μετά από γενική συνέλευση του που προκήρυξε το μαθητικό συμβούλιο του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πλατανιά την Παρασκευή 02/11/2018 στην οποία συμμετείχαν όλοι οι μαθητές/τριες , για να εκτιμήσουν την μέχρι τώρα πορεία του αγώνα μας με τη έγκριση των πέντε τμημάτων ειδικοτήτων του σχολείου (συγκεκριμένα δεν έχουν εγκριθεί το Γ Δομικών, Δ Δομικών, Δ Γεωπονίας, Δ Αισθητικής και Δ Φυσικοθεραπείας), αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι άμεσα να επιστρέψουν οι σαράντα μαθητές /τριες στο σχολείο μας και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθούμε.

Την Δευτέρα το πρωί στις 10.30 αντιπροσωπεία του σχολείου μας θα επισκεφθεί την Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Βουλγαράκη Απόστολο να τον ενημερώσει για το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και έχει σαν αποτέλεσμα να διώχνει 40 μαθητές/τριες της Δ τάξης από το σχολείο μας και φυσικά να τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα