Στο πλευρό της Α.Ε. Κομοτηνής

20:23 15/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η παρουσίαση του τμήματος βόλεϊ της Α.Ε. Κομοτηνής θα γίνει την Τρίτη στις οκτώ και μισή το βράδυ στην αίθουσα «Γ.Παυλίδης» της Π.Ε. Ροδόπης. Η Ομάδα της Κομοτηνής επιστρέφει στα σαλόνια της Volleyleague μετά από 20 χρόνια αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο.

Βράβευση από τον αντιπεριφερειάρχη
Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη για την άνοδο της ομάδας στην Volleyleague ενώ με το πέρας της εκδήλωσης Αθλητές και Προπονητές θα είναι στη διάθεση του Κοινού για Φωτογραφίες και Αυτόγραφα.

Στο

πλευρό της ομάδας ο Δημήτρης Χαρίτου
«Όλη η πόλη αγκαλιάζει την προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας, της ΑΕ Κομοτηνής και συμμετέχει στο όμορφο ταξίδι στην Volleyleague!» δηλώνουν οι υπεύθυνοι της ομάδας στο πλευρό της οποίας βρέθηκε το μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, κ. Δημήτρης (Τάκης) Χαρίτου.

«Με πολύ μεγάλη μου χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Συλλόγου να συναντηθούμε ,πράγμα που έγινε, κατά την διάρκεια μάλιστα της προετοιμασίας των παικτών.» δηλώνει ο κος Χαρίτου και σημειώνει « Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν στην διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής για την άνοδο της ομάδας μας στην volleyLeague. Πλέον από τα μεγάλα σαλόνια του δημοφιλούς αυτού αθλήματος θα μας προσφέρει ,όπως όλα δείχνουν, ωραίο βόλεϊ, στιγμές χαράς και πολλές συγκινήσεις.»

Δ. Χαρίτου: «Αξίζει την στήριξη όλων μας»

Και ο κος Χαρίτου κατέληξε με την ευχή «να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να μας κάνει υπερήφανους και να αποτελέσει τον πρεσβευτή ,που θα προβάλλει και θα διαφημίζει τη πόλη μας στο πανελλήνιο. Αξίζει πραγματικά της προσοχής, του ενδιαφέροντος και κυρίως της στήριξης όλων μας.»
Φώτο: Από την επίσκεψη του κ. Χαρίτου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα