Στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών η Ελπίδα Σκουτάρεως με την Α.Ε. Διδυμοτείχου

20:01 14/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος θα διεκδικήσει η Ελπίδα Σκουτάρεως την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με αντίπαλο την Α.Ε. Διδυμοτείχου.

Ο αγώνας αυτός είναι και ο τελικός του Α ομίλου του κυπέλλου Ερασιτεχνών και στον οποίο συμμετείχαν οι κυπελλούχοι των Ενώσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η Ελπίδα Σκουτάρεως νίκησε στην πρώτη φάση 1-0 τον Άρη Αβάτου στη Ξάνθη

με γκολ του Μπόζινταρ Τάντιτς και προκρίθηκε χωρίς αγώνα στην τρίτη φάση της διοργάνωσης. Η Α.Ε. Διδυμοτείχου προκρίθηκε κερδίζοντας την Προσοτσάνη και το Κόσμιο και θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 1980 όταν και τη μοναδική φορά που είχε ξαναστεφθεί Κυπελλούχος ΕΠΣ Έβρου στο τέλος της περιόδου είχε κατακτήσει και το κύπελλο Ερασιτεχνών.

Μάλιστα η Ελπίδα Σκουτάρεως έχει τα ίδια χρώματα (πράσινο άσπρο) και το ίδιο σήμα (το τριφύλλι) με την Α.Ε. Διδυμοτείχου.

Η διοίκηση της Ελπίδας Σκουτάρεως ζήτησε τη στήριξη των Σερραίων φιλάθλων για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Πολύ κοντά σε έναν ακόμη αγώνα, διαφήμιση, για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Την Τετάρτη 19 Απριλίου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών θα διεξαχθεί η 3η φάση του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων 2016/17. Η Ελπίς Σκουτάρεως θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Έβρου ,ΑΕ Διδυμοτείχου. Η ομάδα μας χρειάζεται την στήριξη σας για να συνεχίσει να προσπαθεί όσο το δυνατό περισσότερο για την συνέχεια στο θεσμό αυτό. Σας χρειαζόμαστε όλους στο πλευρό μας. Είστε ο 12ος παίχτης της ομάδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα