Στήριξη της Περιφέρειας στους οινοποιούς

22:15 18/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη στήριξη της Περιφέρειας στα θέματα που απασχολούν τους οινοποιούς της Κρήτης, αλλά και στην προβολή και προώθηση των κρασιών του νησιού στις Ελληνικές και ξένες αγορές, εξέφρασε ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, στη συνάντηση του που είχε σήμερα το απόγευμα στην Περιφέρεια με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Οινοποιών Ηρακλείου.

Στη συνάντηση, παρουσία της περιφερειακής συμβούλου και προέδρου του Ευρωπαϊκού δικτύου AREPO, Ειρήνης Χουδετσανάκη, τα μέλη του προεδρείου του Δικτύου

Οινοποιών ανάφεραν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, δίδοντας έμφαση  στην «απόσταξη κρίσης» και  στην προβολή και προώθηση των Κρητικών οίνων.

Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του εξέφρασε την στήριξη του στον κλάδο, στα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και στην προβολή και προώθηση των εκλεκτών Κρητικών κρασιών.

Το Δ.Σ. του Δικτύου Οινοποιών ευχαρίστησε τον κ. Αρναουτάκη  για την  εποικοδομητική συνάντηση αλλά και για την διαχρονική στήριξη που παρέχει  στον κλάδο τους. Στην συνάντηση ήταν σύσσωμο το Δ.Σ, ο πρόεδρος, Νίκος Δουλουφάκης, ο αντιπρόεδρος Κωστής Στραταριδάκης, ο ταμίας Ζαχαρίας Διαμαντάκης, ο γραμματέας, Νίκος Γαβαλάς, το μέλος, Νίκος Μηλιαράκης, και η διευθύντρια του Δικτύου, Έλλη Γκίκα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στήριξη, Περιφέρειας,stirixi, perifereias