Στήριξη στο Λύκειο Οροπεδίου από το Δήμο

15:16 15/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Κανονικά γίνονται τα μαθήματα της Γ΄ Λυκείου στο Γενικό Λύκειο Οροπεδίου Λασιθίου, στο Τζερμιάδων, που ετοιμάζεται σταδιακά να υποδεχθεί μαθητές και άλλων τάξεως και κυρίως να προετοιμαστεί για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Το χώρο του σχολείου επισκέφθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Οροπεδίου, Παιδείας και Πολιτισμού, Δημήτρης Τζιράκης, και Καθημερινότητας, Βαγγέλης Σιγανός, όπου μίλησαν με τους διευθυντές, του Λυκείου, Γιώργο Κρασανάκη και του Γυμνασίου,

Ελένη Βογιάκη.

Οι Αντιδήμαρχοι ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες επιστροφής των μαθητών, για τον νέο τρόπο λειτουργίας της σχολικής μονάδας, αλλά και για την επάρκεια σε υλικά προφύλαξης της υγείας των μαθητών και του προσωπικού (αντισηπτικά, μάσκες κ.ά.).

Επίσης, εξέτασαν τυχόν κωλύματα σχετικά με την ετοιμότητα της σχολικής μονάδας να υποδεχθεί από Δευτέρα και τις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου, και τονίστηκε στους διευθυντές ότι σε αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου είναι στο πλάι τους.

Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά της Γ’ Λυκείου, που σε έναν μήνα από τώρα θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές. Το μήνυμα από τη Δημοτική Αρχή ήταν να παραμείνουν όλες και όλοι προσηλωμένοι στον στόχο τους, να μην αναστατωθούν από τις συνθήκες κρίσης που έχουν ανακύψει, να τηρούν τους κανόνες που όλοι εφαρμόζουν, και σε ό,τι χρειαστούν ο Δήμος είναι στο πλευρό τους για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα