Στην Τρίπολη ο πρόεδρος του ιδρύματος ογκολογίας

19:42 20/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Επιστημονική εσπερίδα με θέμα « Η Ελλάδα κατά του καρκίνου», πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας της Τρίπολης, με αφορμή σχετικό,, πανελλαδικό πρόγραμμα του ελληνικού ιδρύματος ογκολογίας.

Το ίδρυμα, το κέντρο αποκατάστασης και ο δήμος της Τρίπολης, εδώ και ημέρες, συνεργάζονται και εφαρμόζουν τον προληπτικό έλεγχο του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, μέσω του εν λόγω προγράμματος.

Μίλησαν οι γιατροί Άγγελος Χρονάς (η πρόληψη και η σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού), Μενέλαος Καλογερής (μαστογραφία: μύθοι και πραγματικότητα), Καλλιόπη/Αικατερίνη Σιδώνη (τεστ παπ-καρκίνος του τραχήλου της μήτρας. Όσα πρέπει να γνωρίζω για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση).

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση του προέδρου του ελληνικού ιδρύματος ογκολογίας, κ. Μιχάλη Βροντάκη για την ανεκτίμητη προσφορά του στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος (θα ακολουθήσουν και άλλα).

Νωρίτερα, υπήρξαν χαιρετισμοί απ’ την πρόεδρο του ιδιωτικού κέντρου αποκατάστασης, απ’ τον δήμαρχο της Τρίπολης και απ’ τον πρόεδρο του ιδρύματος ογκολογίας.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα