Στην πατρίδα του ο Μαγκουάιρ – Αντιμέτωπος με τα απόνερα της «ελληνικής κρίσης»

14:53 24/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην πατρίδα του επέστρεψε, την Κυριακή, ο Άγγλος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου αναμένεται να γίνει στόχος επικρίσεων για τα όσα έγιναν στο «νησί των ανέμων». Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ ερωτηματικά γεννώνται όσον αφορά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον μετά την περιπέτεια του στην Μύκονο.

Ο ποδοσφαιριστής των 190.000 την εβδομάδα επέστρεψε στην Βρετανία, αφού πρώτα πέρασε δύο νύχτες σε κελί και εμφανίστηκε στο δικαστήριο, κατηγορούμενος για πρόκληση

σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού και εξύβριση κατά συρροή, καθώς και απόπειρα δωροδοκίας υπαλλήλου.

Η αρχηγεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς και η θέση του στην ομάδα εν γένει, θα επανελεγχθεί, με την βρετανική Ποδοσφαιρική Ένωση να πραγματοποιεί συνομιλίες σήμερα, σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης της «ελληνικής κρίσης» του Μαγκουάιρ, όπως αναφέρει η Dailymail.

Ο Άγγλος μάνατζερ, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ αναμένεται να έρθει σε επαφή με τον Μαγκουάιρ πριν από την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, όπως συνηθίζει να κάνει με τους παίκτες της ομάδας του.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος. Η δίκη του στην Σύρο έχει οριστεί για την Τρίτη, με τους δικηγόρους του ποδοσφαιριστή να προσπαθούν να «καθαρίσουν» το όνομά του.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα