Στην ουρά για rapid test σε διερχόμενους οδηγούς στο πάρκινγκ Μυτιλήνης (βίντεο)

18:06 25/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των οδηγών στο πάρκινγκ Μακρύ Γιαλού της Μυτιλήνης για κάνουν γρήγορα δωρεάν τεστ (rapid test), από την Κινητή Ομάδα Υγείας Λέσβου, χωρίς να βγουν από τα οχήματά τους (drive through).

Μέχρι τις 4 το απόγευμα περισσότεροι από διακόσιοι πενήντα οδηγοί έκαναν το τεστ, όπου τέσσερις βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ενώ λόγω της μεγάλης προσέλευσης

του κόσμου δόθηκε παράταση.

Στη προσπάθεια των δύο ΚΟΥ του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης συνδράμουν ο Δήμος Μυτιλήνης και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, για να εντοπιστεί η διασπορά του κορονοϊού στην κοινωνία, ενώ τα μαζικά τεστ θα επαναληφθούν και τις επόμενες ημέρες στην έξοδο της πόλης της Μυτιλήνης.

Σήμερα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης νοσηλεύονται 34 ασθενείς με κορονοϊό, οι δύο εκ των οποίων διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Ελευθέριος Ντουρουντούς, μιλώντας στην ΕΡΤ έδωσε και τα στοιχεία, σχετικά με τους ελέγχους που διενεργούνται στο Βόρειο Αιγαίο και για την κατάσταση που επικρατεί στα ΚΥΤ των νησιών από τις 7 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα.

The post Στην ουρά για rapid test σε διερχόμενους οδηγούς στο πάρκινγκ Μυτιλήνης (βίντεο) appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μυτιλήνης,mytilinis