Στην Εθνική παίδων ο Παναγιώτης Σιψής

23:13 23/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρόσκληση από τον ομοσπονδιακό προπονητή Βασίλη Γεωργόπουλο δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής του Π.Σ. Σερρών (F.C. Serres) Παναγιώτης Σιψής για να πάρει μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας παίδων.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής (5.2.2002) που… «βγάζει μάτια» με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα και ακούστηκε στο Πανελλήνιο πέρυσι με την εντυπωσιακή πορεία της πρωταθλήτριας Μικτής ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών, της οποίας αποτελούσε (και αποτελεί) βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος θα φορέσει τη φανέλα με το Εθνόσημο και θα συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας από τις

29 έως τις 31 Ιανουαρίου 2018 στο προπονητικό κέντρο της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά.

Ο Παναγιώτης Σιψής ξεκίνησε από το προπαιδικό και το παιδικό τμήμα της Σερραϊκής ομάδας, πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στο Χριστός και φέτος ενισχύει την ομάδα του στην Επίλεκτη κατηγορία, είναι βασικός κι έχει πετύχει έξι γκολ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών συλλόγων της Σούπερ Λιγκ, τον παρακολουθούν στα παιχνίδια πολλοί σκάουτερ ομάδων ενώ είναι στη μεταγραφική λίστα του Πανσερραϊκού.

Λεωνίδας Μεταλλίδης: «Μοντέρνος σέντερ φορ»

Ο προπονητής της FC. Serres Λεωνίδας Μεταλλίδης μιλώντας για το ποδοσφαιριστή του είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την κλήση του Παναγιώτη στην Εθνική ομάδα. Είναι παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι άριστος μαθητής και συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του σε ποδόσφαιρο και σχολείο. Είναι ένας μοντέρνος σέντερ φορ, με πολύ καλή αίσθηση του γκολ και με πολλά τεχνικά χαρίσματα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με προοπτικές εξέλιξης. Ευχόμαστε τα καλύτερα».

F.C. Serres: «Ακόμα ένας παίκτης μας στην Εθνική»

Το σωματείο στο οποίο ανήκει και αγωνίζεται ο Παναγιώτης Σιψής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «H FC SERRES συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της Παναγιώτη Σιψή για την κλήση του στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας παίδων. Για ακόμα μια φορά στην ιστορία της ομάδας μας , ποδοσφαιριστής της καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα όλη την οικογένεια της FC Serres. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Παναγιώτης θα ανταποκριθεί επάξια σε αυτό το κάλεσμα και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό . Συγχαρητήρια !!!»

Ζαχαρίας Καφτάνης: «Μεγάλο ταλέντο»

Ο πρώην προπονητής της Μικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣ Σερρών που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, Ζαχαρίας Καφτάνης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Ο Παναγιώτης είναι ένα μεγάλο ταλέντο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Αν και ήταν μικρότερος σε ηλικία, ήταν στην ομάδα και βοήθησε τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχει το ένστικτο του σκόρερ και αγωνίζεται με δύναμη και πάθος. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, πολύ καλός μαθητής και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο, έχει όλες τις προδιαγραφές για να προχωρήσει στο ποδόσφαιρο, κάτι που το εύχομαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εθνική, Παναγιώτης Σιψής,ethniki, panagiotis sipsis