Στην ΕΡΤ Τρίπολης ο Παν. Λαφαζάνης

11:43 4/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

-Στη Μεγαλόπολη και την Καλαμάτα βρίσκεται σήμερα ο Γραμματέας του Π.Σ. της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Το πρόγραμμα του κ. Λαφαζάνη περιλαμβάνει συναντήσεις με εργαζομένους στο Ενεργειακό Κέντρο της Μεγαλόπολης, με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και πολίτες και ομιλία στις 8.00 το βράδυ στην Καλαμάτα.

Ο κ. Λαφαζάνης

το πρωί παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ Τρίπολης, αναφέρθηκε στην πώληση των Λιγνιτικών Μονάδων της Μεγαλόπολης και στην ερημοποίηση που θα επέλθει στην περιοχή του Λεκανοπεδίου.

Σε θέματα οικονομίας και γενικότερης πορείας της χώρας, την απόφαση της 22ας Ιουνίου του Eurogroup, o κ. Λαφαζάνης, την χαρακτήρισε ως «ψυχρολουσία για τη χώρα μας, απόφαση που δεν περιλαμβάνει καμία ελάφρυνση για το χρέος με μέτρα που οδηγούν για πρώτη φορά τη μια γενιά να σπρώχνει να πληρώσει το χρέος η νεότερη, τα παιδιά και τα εγγόνια τους».

«Οι δεσμεύσεις είναι οδυνηρές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης και μας καταδικάζουν να ζήσουμε με μνημόνια μέχρι το 2060. Η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να διεκδικήσουμε το αυτονόητο, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους για να καταστεί βιώσιμο».

«Εμείς, κατέληξε ο Γραμματέας του Π.Σ. της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης, επιμένουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να περάσει σε εθνικό νόμισμα».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα